Frema Internet

neem contact met ons op

 Internet op topniveau

Professioneel, stabiel en snel internet. Dat is waar Frema Telecom voor staat. Wij leveren internet op topniveau. Frema Telecom is de start van een professionele en betrouwbare internetverbinding. Met standaard opties PIN en Alarm over IP.

Vind de juiste weg met Frema Telecom in het digitale doolhof. Haal uw voordeel uit de vele internet mogelijkheden. Een kleine greep uit het Frema internet aanbod:

  • ADSL
  • VDSL
  • Glasvezel
  • Pinnen over IP
  • Alarm over IP
  • WebfilterAll-in pakket, internet en bellen, voor particulieren en zzp’ers
  • Pakket op maat voor MKB

 

U krijgt zicht op een voordelig en passend abonnement en een internetsnelheid die geschikt is voor uw locatie. Met de mogelijkheid tot een infrastructuur waarmee u kunt overstappen naar VoIP. Ook pinnen en alarm kunnen wij via onze lijn laten lopen.

All-in

Frema Telecom biedt een all-in pakket aan voor particulieren en kleine bedrijven. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en kosten. Neem contact met ons op en ontdek welke voordelen dit bel- en internet pakket voor u heeft.

MKB Pakket

Voor het midden en kleinbedrijf maken wij pakketten op maat. Wij analyseren oude facturen en komen bij het bedrijf langs voor een persoonlijk gesprek. Op deze manier krijgen wij inzicht in de huidige problemen en wensen van de klant. Met deze informatie maakt Frema Telecom een voordelig en goed afgestemd pakket op maat voor uw bedrijf.

Webfilter

Wilt u voorkomen dat werknemers websites openen die niet gerelateerd zijn aan hun werkzaamheden. Dan kunt u gebruik maken van een webfilter. Het inschakelen van een webfilter zorgt ervoor dat websites met inhoud waar u bezwaar tegen maakt worden geblokkeerd. Bedrijven kunnen een webfilter ook in het netwerk installeren om de internet toegang van meerdere gebruikers tegelijk te beperken. Door gebruik te maken van een webfilter beperkt u het aantal ongewenste websites die klanten, gasten of kinderen te zien krijgen aanmerkelijk.