Frema smart home

neem contact met ons op

Het Smart Home advies is een compleet persoonlijk plan en altijd maatwerk. In het plan verwerken we alle wensen en eisen tot een concreet advies. We beschrijven de verschillende mogelijkheden voor uw huis of bedrijf. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verlichting, beveiliging, multimedia en wifi in huis of uw bedrijf.

De basis van het plan is het Smart maken van uw huis of bedrijf. We beschrijven welke voorbereidingen of aanpassingen we moeten doen om uw huis of bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Om het huis of bedrijf echt Smart te maken werken we in het plan een gedetailleerd overzicht uit van alle ruimtes. Zo weet u wat er in elke ruimte van het huis of bedrijf moet gebeuren om het huis helemaal Smart te maken.

Ons uitgangspunt is simpel: we bereiden uw huis of bedrijf zo universeel en toekomstbestendig mogelijk voor. Zo kunt u later eenvoudig uitbreiden als er nieuwe mogelijkheden beschikbaar komen. u heeft daardoor veel vrijheid. Wilt u bijvoorbeeld starten met alleen de begane grond of 1 ruimte dan is dat mogelijk. Er kan later eenvoudig uitgebreid worden naar de eerste verdieping of meerdere ruimtes. Of wilt u nu nog geen camera’s plaatsen, dan is dat geen probleem, dan maken we daar in de toekomst een nieuw plan voor om deze tot het huidige systeem toe te voegen.

Aan welke dingen moet u denken die uw huis of bedrijf “smart” maakt:

  • Camera’s

  • Alarm

  • Verlichting

  • Verwarming

  • Gordijnen/ zonwering

  • Rolluiken