how to create your own web page for free

Aanvullende Diensten

Pinnen over IP

Met een Frema internetverbinding kunt u uw terminal aansluiten op de verbinding. Frema is gecertificeerd door Betaalvereniging Nederland voor de afhandeling van betalingsverkeer. Al uw betaaltransacties (PIN, Het Nieuwe Pinnen, EMV en CreditCard) worden direct getransporteerd naar Equens of CCV. Deze verbinding is gegarandeerd veilig en afgesloten van het publieke internet. De lijn werkt met alle in Nederland verkrijgbare pinterminals die werken over een breedband verbinding..

Alarm over IP

Alarm over IP (alarm via internet) wordt de nieuwe norm. Dit betekent dat u geen aparte telefoonlijn meer nodig heeft voor uw alarmsysteem. Een dure oplossing kunt u nu inruilen voor deze oplossing: u sluit uw alarmsysteem eenvoudig aan op het modem. Dat is alarm over IP.

Alarm over IP van Frema

Werkt met alle grote meldkamers.
Frema is gecertificeerd door het NCP voor alarmoverdracht. Uw alarmmeldingen gaan veilig en direct naar de meldkamer. Een veilig gevoel.

Ondersteunde meldkamers o.a.

Frema heeft de grootste meldkamers in Nederland aangesloten op het netwerk:

MPL Alarmcentrale B.V.
ViewControl
Trigion
ADT
EuroPAC
Group 4 Securior (G4S)
Security Monitoring Centre (SMC)

Door de NCP certificering van Frema wordt de alarmdienst ondersteund door het Verbond van Verzekeraars.

Webfilter

Wilt u voorkomen dat werknemers websites openen die niet gerelateerd zijn aan hun werkzaamheden. Dan kunt u gebruik maken van een webfilter. Het inschakelen van een webfilter zorgt ervoor dat websites met inhoud waar u bezwaar tegen maakt worden geblokkeerd. Bedrijven kunnen een webfilter ook in het netwerk installeren om de internet toegang van meerdere gebruikers tegelijk te beperken. Door gebruik te maken van een webfilter beperkt u het aantal ongewenste websites die klanten, gasten of kinderen te zien krijgen aanmerkelijk.

Managed Router

Een managed router is één van de beste manieren om uw bedrijf online te beveiligen. Met een dergelijke router wordt uw beveiliging namelijk actief in de gaten gehouden en ondersteund door Frema. Er wordt voor gezorgd dat de meest actuele updates altijd direct uitgevoerd worden, nieuwe bedreigingen worden scherp in de gaten gehouden, en back-ups zijn altijd beschikbaar.

Periodieke Updates
Maandelijkse back-up
Beheer in handen van Frema
Indien defect snel en makkelijk vervangen
Geconfigureerde router bij oplevering
Monitoring 24/7

No Line Sharing

Lijn inleveren betekent dat de eindgebruiker opdracht geeft om het telefonieabonnement aan te vragen en of op te heffen. Over de koperlijn wordt dan geen telefonie dienst meer geleverd. De DSL dienst wordt geleverd over een lijn die dedicated is voor DSL. Dit wordt ook wel aangeduid als no line sharing. De kosten voor de koper draad naar de woning of bedrijf worden dan door Frema in rekening gebracht als een toeslag op het DSL abonnementstarief.Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten