website templates free download

Frema Glasvezel Projecten

Frema Glasvezel Projecten

Frema legt in samenwerking met een gespecialiseerd netwerk leverancier een snel, veilig en voordelig glasvezelnetwerk aan op uw bedrijventerrein. (vanaf 10 bedrijven) U kunt hierdoor profiteren van alle voordelen die glasvezel biedt zoals stabiel internet, voordelig VoIP bellen, diverse cloud diensten, online werkplekken en nog veel meer.

Wij werken hierbij als volgt, we beginnen met een vraagbundel periode, in deze periode schrijven we alle bedrijven op het bedrijventerrein aan om alvast te laten weten dat we de intentie hebben om het terrein te verglazen. Na deze brief gaan we alle bedrijven persoonlijk bij langs om na te gaan voor wie een glasvezel verbinding interessant is, in deze periode worden ook al de eerste offertes gemaakt onder voorbehoud van graafwerkzaamheden d.w.z. dat de offerte pas definitief is als onze netwerkleverancier u de brief heeft gestuurd dat de graafwerkzaamheden daadwerkelijk plaats gaan vinden.

Nadat we alle bedrijven bezocht hebben zal er een informatie middag of avond zijn, waarvoor iedereen die geïnteresseerd is wordt uitgenodigd, tijdens deze dag wordt alle informatie gegeven en eventuele vragen beantwoord.

Zoals u hierboven ook al las, hebben we een minimum van 10 bedrijven nodig om het bedrijventerrein te verglazen, als dit minimum gehaald is gaat alles door!
In de periode van vraagbundeling en van de graafwerkzaamheden zijn onze projectprijzen van kracht en is een aansluiting dus extra voordelig.

We hebben de volgende verbindingen

50/50
100/100
200/200
500/500
1000/1000

We hebben de volgende glasvezel projecten achter de rug!

Assen
StadskanaalVoor meer informatie over Frema Glasvezel op uw terrein kunt u terecht bij Frema via 0597-820000 en info@frema.nl
of bekijk


Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

┬ę Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten