free bootstrap templates

Frema Hosting & Domeinregistratie


Hosting

Bij Frema heeft u de keuze uit website hosting pakketten: Small, Medium, Large en Maatwerk. Wilt u een eigen blog beginnen of eenvoudige website maken? Dan is een Starter of Basic pakket waarschijnlijk perfect. Als u erg veel webspace nodig hebt, of gebruik wilt maken van geavanceerde functies zoals SSH-toegang, dan zijn de grotere pakketten vanaf Advanced interessant. Voor alle web hosting pakketten geldt: onbeperkt dataverkeer is altijd inbegrepen.

Natuurlijk moet website hosting vooral betrouwbaar zijn. Let er bij het kiezen van een web hosting pakket echter ook op dat alle diensten gebruiksvriendelijk zijn. Bij de website hosting van Frema hoort een speciaal ontwikkeld control panel, waarmee je de meeste handelingen in een paar muisklikken kunt uitvoeren. U heeft bijvoorbeeld WordPress binnen een paar minuten geïnstalleerd. Ook domeinforwards zijn heel gemakkelijk in te stellen. Komt u toch ergens niet uit? Bel dan gewoon even met één van de web hosting professionals van Frema.

Domein Registratie

Domeinregistratie is de eerste stap naar een eigen identiteit op internet. En vanaf het moment van domeinregistratie is de domeinnaam uitsluitend voor u gereserveerd. Uw domeinregistratie is daarmee per direct uniek en beschermd.

Doordat Frema direct aangesloten is bij de uitgevende partijen van bijvoorbeeld .nl, .be en .eu domeinnamen, bent u ervan verzekerd dat wij altijd direct uw domeinnaam registreren!Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten