free site creation software

Frema ICT Diensten


Frema Hosted Exchange

Een complete veilige en toegankelijke online werkplek creëert u met Hosted Exchange. Onmisbaar voor wie onbeperkt toegang wil tot e-mail en agenda’s. Waar u ook bent. Met een internetverbinding vanaf een telefoon, pc of tablet is er overal toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen. U heeft altijd de allernieuwste updates. Gebruikers hebben beschikking over grote postvakken van 10 GB. Er is mobiele toegang vanaf alle telefoontoestellen waarmee e-mail kan worden ontvangen, zoals Windows Phone, IPhone, Android en Black Berry. Door het werken met gedeelde agenda’s en contactpersonen kunnen gebruikers agenda’s vergelijken voor het plannen van vergaderingen of het maken van afspraken. Met de Outlook Web App heeft u een uitstekende browseromgeving waarmee er toegang is tot de Web Cliënt. Het uiterlijk en de vormgeving van deze app lijkt op de volledige Outlook Cliënt.

Frema Cloud Harddrive

Met Frema Cloud Hard Drive creëert u een veilig gebied op uw lokale harde schijf. Alle medewerkers kunnen vanuit de Frema Cloud Hard Drive in dezelfde mappen en bestanden werken. Alle mappen, bestanden en documenten staan in een beveiligde en beschermde ruimte. Wij maken hier gebruik van een 2048-bit encryptie beveiliging. Uw computer wordt met een unieke code aan de Frema Cloud Harddrive gekoppeld. Onze Cloud Hard Drives zijn beveiligd met een wachtwoord. Door het synchronisatie proces zijn uw mappen en bestanden altijd up-to-date. Wijzigingen zijn meteen terug te vinden. Alle mappen en bestanden zijn voor uw medewerkers beschikbaar met applicaties voor PC en MAC of via apps voor IPhone, IPad, Android, Windows Phone en Black Berry. Bestanden zijn tot 3 weken na verwijdering terug te vinden in het bestandsverleden. Bij verlies of diefstal van het apparaat kunnen bestanden op de Frema Cloud Hard Drive op afstand verwijderd worden. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat het apparaat op internet is aangesloten.

Frema Office 365

Met Frema office 365 heeft u de vertrouwde apps die u graag gebruikt

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote en OneDrive, en op de PC ook Publisher en Access. Alles wat u thuis, op school en op het werk nodig hebt.


Altijd up to date

Met een Frema Office 365-abonnement krijgt u de meest recente Office-apps - zowel de desktop- als de onlineversie - en updates zodra die er zijn.

Op al uw apparaten

Op uw desktop, tablet en telefoon.* Office 365 + uw apparaat + internet = productiviteit, waar u ook bent.

* Ja, op al deze apparaten: Windows devices, Mac, iPad, iPhone en Android.

Uw beste werk, in de cloud Met OneDrive is uw werk vanaf elke locatie beschikbaar voor u en ook voor anderen wanneer u samenwerkt of gegevens deelt. We staan voor u klaar U kunt altijd op ondersteuning rekenen. E-mail of bel met een medewerker.

Frema Online Workspace

Workspace 365 is een complete online werkplek die Office 365 aanvult en vereenvoudigt. Hierdoor ontstaat een complete browser-based desktopervaring die werkt met elke device. Live Tiles zorgen ervoor dat belangrijke informatie direct overzichtelijk wordt weergegeven. Ook kunt u de werkplek aanvullen met extra applicaties, zowel web-based als lokaal.

Workspace 365 is verkrijgbaar bij Frema, en zeer gemakkelijk aan te vullen met o.a. Office 365

Frema Webfilter

Wilt u voorkomen dat werknemers websites openen die niet gerelateerd zijn aan hun werkzaamheden. Dan kunt u gebruik maken van een webfilter. Het inschakelen van een webfilter zorgt ervoor dat websites met inhoud waar u bezwaar tegen maakt worden geblokkeerd. Bedrijven kunnen een webfilter ook in het netwerk installeren om de internet toegang van meerdere gebruikers tegelijk te beperken. Door gebruik te maken van een webfilter beperkt u het aantal ongewenste websites die klanten, gasten of kinderen te zien krijgen aanmerkelijk.Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten