free css templates

Internet

Internet op topniveau

Professioneel, stabiel en snel internet. Dat is waar Frema voor staat. Wij leveren internet op topniveau. Frema is de start van een professionele en betrouwbare internetverbinding. Met standaard opties PIN en Alarm over IP. Vind de juiste weg met Frema in het digitale doolhof. Haal uw voordeel uit de vele internet mogelijkheden.

Een kleine greep uit het Frema internet aanbod:
ADSL
(V) (B) VDSL
FTTH (O)
Glasvezel
Pinnen over IP
Alarm over IP
Webfilter
Managed Router
No Line Service

U krijgt zicht op een voordelig en passend abonnement en een internetsnelheid die geschikt is voor uw locatie. Met de mogelijkheid tot een infrastructuur waarmee u kunt overstappen naar VoIP. Ook pinnen en alarm kunnen wij via onze lijn laten lopen.

Wanneer u kiest voor een vaste telefonie abonnement bij Frema vindt u bij ons diverse geschikte telefoontoestellen zoals:
Dect Telefoons
Huistelefoons
Seniorentelefoons
Systeemtelefoons (voor ISDN centrales)

Door onze ruime keuze in verschillende toestellen, vindt u altijd een passend toestel die voldoet aan uw wensen en eisen.

Frema All-in

Frema biedt een all-in pakket aan voor particulieren en kleine bedrijven. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en kosten. Neem contact met ons op en ontdek welke voordelen dit bel- en internet pakket voor u heeft.

Frema MKB Pakket

Voor het midden en kleinbedrijf maken wij pakketten op maat. Wij analyseren oude facturen en komen bij het bedrijf langs voor een persoonlijk gesprek. Op deze manier krijgen wij inzicht in de huidige problemen en wensen van de klant. Met deze informatie maakt Frema een voordelig en goed afgestemd pakket op maat voor uw bedrijf.Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten