build your own website for free

Frema IP Camera's


Frema IP beveiligingscamera’s

Controle over uw zaak houden wanneer u er niet bent? Dat kan met een IP camera.

Frema biedt u diverse IP Camera’s aan. Een IP (internet Protocol) camera is een camera met een netwerk aansluiting. Deze is aangesloten op uw eigen internet router, switch of draadloos netwerk. Via uw computer netwerk kunt u altijd met uw computer, smartphone, IPhone, IPad of tablet controles uitvoeren.

Frema heeft een uitgebreid aanbod van diverse soorten IP camera’s:

Outdoor Camera's
Indoor Camera's
Dome Camera's
Fisheye Camera's
Dag / Nacht Camera's
Infraroodcamera's

Continu oog op uw bedrijf

Uw pand wordt 24/7 in de gaten gehouden en gesurveilleerd. Er is mogelijkheid om continu op te nemen of per “event” (beweging). Alle opnames kunnen worden opgeslagen. Deze kunt u bewaren op een stand-alone server of op uw pc. Zo heeft u altijd een back-up wanneer u deze nodig heeft. Met onze constante beveiliging bent u er zeker van dat u op elk gewenst moment uw bedrijfspand in de gaten kunt houden.

Voordelen van een IP Camera

Met een IP camera is er rechtstreekse opslag van beelden via een (micro) SD card, directe verzending van e-mail notificaties en directe livestream door middel van smartphone, IPhone, IPad of tablet. Door een hoge resolutie is het beeld van een IP Camera aanzienlijk scherper dan bij traditionele beveiligingscamera’s. Het systeem is zonder limiet naar wens uit te breiden. Er zijn ook modellen met een VoIP module, dit wil zeggen dat u ook kunt communiceren door de camera. Al deze mogelijkheden maakt het interessant om eens te kijken of het installeren van een IP Camera ook iets voor u is.Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten