website templates

Frema Mobiel

Abonnement op Maat

Wij helpen u bij het vinden van een passend mobiel abonnement. Frema maakt hiervoor een analyse van uw telefoongebruik. In deze analyse worden ook uw wensen meegenomen. Wij kijken naar uw huidige abonnementskosten en welk bedrag u in de toekomst hieraan zou willen besteden. Kiest u voor het behouden van uw huidige nummer of voor een nieuw nummer. Is uw telefoon nog geschikt met de wensen en eisen die u er nu aan stelt. Met onze kennis, openheid en oprechte kijk op zaken geven wij een betrouwbaar advies. Voor u wordt er een voordelig pakket of bundel samengesteld met een geschikt telefoontoestel.

Frema Mobiel is

Merkonafhankelijk
Voordelige abonnementen
Groot aanbod in toestellen

Bundels en abonnementen op maat

Frema is provider onafhankelijk en heeft op dit gebied een groot aanbod. Het vinden van een abonnement of bundel op maat wordt hierdoor sterk vergroot. Met uw wensen en huidige kostenpost aan telefoonkosten krijgen wij een goed beeld waar u naar op zoek bent. Er wordt voor u een totaalpakket of bundel samengesteld voor een abonnement, provider of telefoon. Wanneer u dat gevonden heeft waar u naar op zoek bent, hoeft u verder niets te doen. Wij zeggen uw oude abonnement op en vragen een nieuwe aan. Wij dragen er zorg voor dat u zeker niet te veel gaat betalen. Het liefst zelfs gaat besparen en vragen de nieuwste en voordeligste aanbieding voor u aan.

Frema Depot

Frema werkt met haar eigen Frema Depot. Wij kijken wat een provider voor uw abonnement over heeft. Dit bedrag wordt meegenomen in het totale kostenplaatje en komt terecht in onze Frema Depot. Het betreffende depot bedrag kunt u naar eigen inzicht besteden aan ons aanbod van mobiele telefoons, accessoires en hardware producten.

Groot aanbod in telefoontoestellen

Op het gebied van telefoontoestellen is er veel mogelijk. De keus is afhankelijk van welke eisen u aan een nieuw toestel stelt. Zoekt u een simpel overzichtelijk toestel of zoekt u een toestel dat geschikt is voor internet of andere functies. Wij bieden een grote diversiteit aan zoals smartphone, bouwtelefoon of seniorentelefoon. Ons aanbod stopt niet bij telefoontoestellen. Frema heeft ook een groot aanbod op het gebied van telefoon accessoires zoals: laders, kabels, geheugenkaarten, autoladers, Bluetooth headsets, cases, screenprotectors en meer.Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten