make a site

Frema Narrowcasting


Ontwerp je eigen pagina's

Neem de volledige controle over uw uitingen met onze intuïtieve en geavanceerde ontwerper. Meld u simpelweg via internet aan op uw dashboard en open de ontwerper, zelfs vanaf uw tablet of telefoon, waar u ook bent.

Begin met een lege pagina en versleep tekst, afbeeldingen, video en zelfs webpagina's om uw inhoud te maken. Of gebruik bestaande inhoud van internet, zoals nieuws, weersvoorspellingen of sociale media-berichten, YouTube of Vimeo-video's. Alle belangrijke kanalen zijn te vinden in onze ontwerper. U kunt zelfs uw eigen "social wall" bouwen om uw hele pagina te vullen met berichten van alle socialemediakanalen.

Bepaal de afspeelvolgorde

Nadat u een aantal pagina's heeft gemaakt, plaatst u ze in de gewenste afspeelvolgorde door ze naar een afspeellijst te slepen. U kunt de afspeelduur van elke pagina aanpassen en een mooie paginaovergang instellen. U kunt zelfs afzonderlijke pagina's plannen die alleen op bepaalde dagen en delen van de dag worden weergegeven. Maak zoveel afspeellijsten als u wilt om de presentaties nauwkeuriger af te stemmen op de relevante locaties van uw tv-schermen.

Uw eigen tv-kanalen

Publiceer de inhoud via één of meerdere kanalen. Frema narrowcasting kanalen functioneren net als een tv-station en de afspeellijsten zijn de programma's voor dat station. Sleep een afspeellijst naar het kanaal en elk scherm dat is "afgestemd" op dat kanaal ziet die afspeellijst automatisch en begint te spelen. Met ons Full- of Pro-abonnement kun je zelfs een programma van meerdere afspeellijsten in elk kanaal maken met datum en tijdsvakken waarin elke afspeellijst moet worden getoond.

Het is allemaal gewoon internet

Frema narrowcasting is een webpagina met een uniek webadres. Wanneer u klaar bent om te spelen, typt u dit kanaaladres in in een webbrowser waar ook ter wereld om jouw inhoud af te spelen. Met een Pro-abonnement kun je zelfs je kanalen beveiligen op basis van IP-adressen.

Kies je eigen hardware

Aangezien Frema narrowcasting volledig webgebaseerd is, kunt u vrijwel elk apparaat kiezen om de inhoud op af te spelen. Deze hardware wordt het afspeelapparaten of speler genoemd en kan zo eenvoudig zijn als een webbrowser in een smart tv tot en met een normale computer *. Zolang deze een webbrowser heeft en verbonden is met internet.

* Smart tv's hebben wel beperkte verwerkingssnelheid, dus we raden aan ze alleen te gebruiken voor tamelijk statische inhoud.

Beheer van afspeelapparaten

Wanneer uw schermaantal en kanalen toenemen, is het invoeren van individuele kanaalwebadressen op individuele afspeelapparaten nogal omslachtig. Het is eenvoudiger om de spelers te registreren in de Frema narrowcasting-omgeving en ze vanaf daar te beheren. Creëer categorieën van spelers, wijs dynamisch kanalen toe, herstart spelers (desgewenst automatisch) of laat het afspeelprogramma van voren af aan opnieuw beginnen. Pro-gebruikers kunnen zelfs meldingen ontvangen wanneer spelers onverwacht offline zijn.Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten