best css templates

Referenties Frema

Betrouwbaar, deskundig en ze nemen met VOIP-snelheid de telefoon op - Overstappen naar VOIP is geen eenvoudig besluit geweest. Het moet wel goed gebeuren. Bereikbaar blijven voor je klanten is ook voor ons zeer belangrijk. Frema Telecom heeft ons een goed voorstel gedaan waar we eigenlijk geen nee tegen konden zeggen. Maar je oude vertrouwde telefoon- en internetlijn zo maar opzeggen...?? Dus hier en daar eerst maar even bij VOIP gebruikers geïnformeerd en ze waren allemaal zeer positief. Snelle verbinding tegen lage kosten en met meer mogelijkheden. Daarnaast korte lijnen met Frederik en zijn team. Betrouwbaar, deskundig en ze nemen met VOIP-snelheid de telefoon op.

Dijk Vastgoed
Nico Welp, Scheemda

Als ondernemer op zoek naar kostenbesparing, kom je vanzelf wel een keer uit bij je telecomkosten. Met 5 salons een aardige post, en daarom op zoek naar alternatieven. Via via terecht gekomen bij Frema, die ons bellen via internet adviseerde. Prima advies, en met als grote voordeel hun én onze bereikbaarheid! Geen lange wachttijden als er iets is, mocht je internet onverhoopt uitvallen snel doorgeschakeld naar mobiel en alles via afstand te managen. Én uiteraard een flinke besparing op de belkosten! Aanrader!

Zijn Stijl Haar Stijl
Jordi Lodenstijn, Appingedam, Spijk, Delfzijl en Wagenborgen

Superservice - Frema is een betrouwbaar en fijn adres om uw telecommunicatiezaken te regelen. We zijn een nieuw startend bedrijf in de Automotive,en hebben onze telecommunicatie en computers via Frema geregeld wat zeer goed is bevallen. De jongens van Frema zijn zeer kundig en denken goed mee met de klant.Ik kan ieder bedrijf aan bevelen om een offerte op te vragen bij Frema.

I-Mobiliteit
Dennis Dekker, Groningen

Prima service - Wij zijn zeer tevreden over de snelle service van Frema. door een externe fout waren we afgesloten van onze telefoonlijn. Dit is door Frema snel opgepakt en zijn de juiste inspanningen gedaan om ons snel weer online te krijgen.
Natuurlijk gaan we er gewoon van uit dat dit altijd zo is. Bij deze onze dank.

Snelprint
Johnny Rasters, Stadskanaal

Goed Geregeld!! - Na het regelen van de mobiele telefonie gaan we nu ook met de vaste telefonie met Frema in zee. Jullie zijn tot het uiterste gegaan om dit zo voordelig mogelijk voor de Dieren Ambulance Groningen te maken. Qua gevoel zit het wat ons betreft helemaal goed. Wij hopen op een lange samenwerking

Dieren Ambulance Groningen
Andre Nijdam, Groningen

Maatwerk VoIP oplossing - Frema Telecom heeft voor NotaMaken een VoIP nummer geregeld. Het mooie is dat de telefoon zowel in Scheemda als in Beerta overgaat. Eén lijn met 2 werkplekken, een prima oplossing!

NotaMaken
Leo Hoogma & Johan Kroon, Scheemda

TOP - Frema heeft voor ons een geheel nieuwe telefooncentrale aangelegd. Ter plekke werden er oplossing bedacht op onze vragen, bijv: een zoemer in een andere ruimte. De volgende dag werd dit al uitgevoerd. De communicatie is heel goed. Direct reactie op email en telefoontjes. Zeer nette en beleefde monteur met zeer duidelijke uitleg over het functioneren van de installatie. Wij zijn super tevreden met onze VOIP telefooncentrale met keuze menu.

Wilting Groep
Carolien Poppen, Veendam

Prima service - Wij zijn zeer tevreden over de kennis en klantvriendelijkheid van Frema.
Problemen worden snel en goed opgelost.

Vitesse Textiel Reinigers
Wim Dijkstra, Appingedam

Prettige samenwerking! - Frema is niet alleen onze telefonie-leverancier, wij werken ook samen op het gebied van hardware, software en systeembeheer.

It's Online
Jacob Vierstra, Bad Nieuweschans

Blij blij blij - Vandaag hebben de mannen van Frema Telecom er voor gezorgd dat ons internet een flinke upgrade heeft gekregen en hebben zij mbt de telefoons voor ons de puntjes op de i gezet. Wat een vakwerk!
Wij worden hier op kantoor helemaal nerveus van de nieuwe internetsnelheid. Geen pauzes en wachttijden meer.

Promo 2000
Bart Koster, Stadskanaal

Topper in VOIP en ICT - Waar onze kabelprovider het liet afweten, loste Frema ons telefonieprobleem in één klap op met VOIP. Degelijke toestellen en lege abonnementskosten. Tevens gebruik gemaakt als vliegende keep voor ICT. Aanrader!

QBik
Frits Leverman, Groningen

Apothekersgroep Groningen (6 apotheken in en om de stad Groningen) werken sinds 2015 samen met Frema. Inmiddels zijn 3 van onze apotheekvestigingen overgestapt van de traditionele telefonie naar VoIP van Frema. De overstap naar Frema is in Apotheek de Wiljes, Apotheek Musselpark en Apotheek Hanzeplein naar volle tevredenheid en onder goede begeleiding verlopen. Naar de toekomst toe hebben wij het voornemen ook de andere 3 apotheken over te zetten op VoIP van Frema.

De goede service zit feitelijk in drie, voor ons belangrijke aspecten:

Adequate begeleiding bij de installatie (+voorbereiding daarop)
24-uurs service op het moment dat onverhoopt een storing zich voordoet (gelukkig slechts één keer het geval; maar voor onze 24-uurs apotheek belangrijk full service te hebben)
Geen beperkingen in telefonie (geen storingen op de lijn etc.)

Aldus zijn wij tevreden over de vooruitgang die we geboekt hebben met de introductie van VoIP en de ondersteuning daarbij van Frema.

Apothekersgroep Groningen
Ebian Brill, Groningen

Via mond-tot-mond-reclame kwamen wij in contact met Frema. 
Dat was een schot in de roos, omdat de uitvoering van ons videocommunicatievraagstuk resulteerde in een adequate aanpak met overeenkomstige kenmerken:

- klantvriendelijk
- betrouwbaar
- deskundig
- goede service
- geen 9 tot 5 mentaliteit.

Deze bedrijfskwaliteiten stonden garant voor een moderniserende vernieuwing van het verouderde communicatiesysteem in elk appartement.

Frema & ICT nam ook ruimschoots de tijd om op een later tijdstip te komen evalueren en daarbij verrassingsgewijs iedere bewoner trakteerde op een smaakvolle attentie! Dit benadrukte nogmaals dat Frema borg staat voor een bedrijf dat "het klantwelbevinden" hoog in het vaandel heeft staan!

Wij als bewoners van "Villa Doerewinet" zijn dan ook uiterst tevreden en blij met het verbeterde videocommunicatiesysteem en de daarmee gepaard gaande, verhoogde veiligheid.

Eindconclusie: Aanrader en zeker de moeite waard om, in voorkomende gevallen, contact met dit bedrijf op te nemen.

Vereniging van Eigenaren “Villa Doerewinet” tevreden!
Henk Norder, Winschoten

Frema – verdraaid goed! - HS Technical maakt nu ruim 2 jaar gebruik van de diensten van Frema. Heerlijk zo’n provider die opneemt en direct je problemen oplost. Je bent klant ipv een nummer. Service en Kwaliteit tegen een goede prijs.

HS Technical
Martjo Dijkema, Enter

Frema staat altijd voor je klaar - Het zijn professionals die met je meedenken en je een eerlijk advies geven over welk abonnement het beste bij je past. Ze zijn goed bereikbaar en ze doen veel moeite voor hun klanten. Top.

Hoogma Webdesign
Leo Hoogma, Beerta

Geweldig medium VOIP - We zijn nu op kantoor als thuis bereikbaar op een vast nummer. Daarnaast zijn de kosten laag en de service goed! Een aanrader!

Housing XL
Jacquelina Bleker, Groningen

Frema is voor Multi Office een zeer goeie zakenpartner - Door hun maatwerk, service en kennis betalen we als organisatie nu een stuk minder. Een aanbeveling voor elke ondernemer en ik raad iedereen aan om contact met hun op te nemen.

Multi Office
Chris Roode, Appingedam

Frema bedankt !! - Sinds dat Frema onze telefonie heeft overgenomen is onze telefoonrekening met minimaal € 100,00 per maand minder geworden. We zijn zeer goed bereikbaar via Voip. We raden iedereen aan om door hun geadviseerd te worden. Frema bedankt !!

JA Schoon
André en Jolanda, Winschoten

Frema – Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen - Heldere analyse en communicatie. Een prima zakenpartner. Dankzij goede begeleiding is ons kantoor zonder problemen overgestapt op VOIP; kostenbesparend, snellere verbinding.

Administratiekantoor Hensens & Hensens
Gert Hensens, Scheemda

Een prima bedrijf dat zijn afspraken nakomt - Frema Telecom heeft voor ons het telecomprobleem naar alle tevredenheid opgelost. Het bedrijf Frema Telecom onderscheidt zich door de oplossing aan te reiken die specifiek van toepassing is. De kostenbesparing is behoorlijk. Ook de service is uitstekend. Frema Telecom spreekt de bedrijfsboodschap in en heeft hiervoor medewerkers met uitermate prettige telefoonstem.

J.G. de Vries Subsiedieadvies
Jose de Vries, Winschoten

Frema Telecom is lekker gewoon - Frema Telecom is lekker gewoon, geen dure woorden (je weet dus precies waar je over praat). Ze leveren bij ons het totaalpakket, bellen via VOIP, internet, mobiele telefonie pinnen en alarmverbinding met de meldkamer (lekker makkelijk een aanspreekpunt voor je bereikbaarheid). Frema Telecom staat altijd voor ons klaar en doen wat ze beloven.

P en A Zuidbroek
Popko Venema, Zuidbroek

Hier kan KPN nog wat van leren - Via G-Com te Stadskanaal bij Frema terecht gekomen. De eerste kennismaking verliep direct al goed. De uitleg was duidelijk en de uitvoering ervan verliep keurig volgens plan. Het systeem VOIP is echt aan te bevelen. Niet alleen goedkoper maar ook vele malen beter dan wat we gewend waren. Klantvriendelijk en behulpzaam. Hier kan KPN nog wat van leren. Wij zijn uiterst tevreden over Frema.

Juwelier Luitjens
Raimond Luitjens

Wij zijn erg tevreden over onze VOIP-telefoonset/account - Uiterst goede uitleg en ook het beantwoorden van vragen nadien gebeurt snel en nauwkeurig. We raden iedereen Frema aan. Ouderwets goede service en altijd tijd voor uitleg, aanpassing of hulp.

De Pennenwinkel
Ina, Stadskanaal

Alle optie's die het bedrijf wenste zijn waargemaakt - Banden en APK centrum Jan Luikens heeft geïnvesteerd in een nieuwe telefooncentrale. Door de omvang van het bedrijf moest dit professioneel aangepakt worden. Voor de eigenaar niet zo'n groot probleem want de keus was snel gemaakt. Frema heeft die klus geklaard naar volle tevredenheid. Alle optie's die het bedrijf wenste zijn waargemaakt.

Jan Luikens Banden- & APK Centrum
Jan Luikens, Stadskanaal & Winschoten

VoIP en Camerasystemen afgenomen + Installatie Met zelf enige kennis van IT heeft Frema de aanvullende werkzaamheden waarbij wij de kennis ontberen super verzorgd.

Waarom hebben wij voor Frema gekozen?
In de VoIP branche zijn er vele mogelijkheden en andere partijen om mee te werken, maar wij geven de voorkeur voor persoonlijk en direct contact. Er werd heerlijk ouderwets acquisitie gepleegd door Rick Bartels, telefoon oppakken, goed vragen naar de wensen van de klant. En uiteindelijk de order gunnen, Rick heeft hoogstpersoonlijk de opdracht binnen gehaald. Daaropvolgende werkzaamheden en stappenplan werden nauwekeurig besproken met ons, communicatie tussen zowel ons als de meerdere medewerkers (Peter & Dylan) is zeer prettig verlopen. Daarbij kwam een extra opdracht tot herinrichting van onze infrastructuur camerasystemen.

Nu twee maand later;
1. Besparen wij op de kosten van Telefonie 2. Hebben wij een stabiel draaiend cameranetwerk 3. Nog geen enkele aanmerking gehad op de diensten

Met andere woorden: TOP-Prestatie Frema, jullie mogen trots zijn op jullie samenwerking tussen collega's, kennis en nauwkeurigheid.

Theo Louwes Motors & Racing
Theo Louwes , Sappemeer

Van harte aanbevolen! - Fredrik Aukes is iemand die zegt wat hij doet en komt zijn afspraken na! Het meedenken zit hem waarschijnlijk in het bloed omdat hij niet alleen denkt aan wat men nodig heeft maar ook waar men kan besparen. Ook zijn personeel die ter plaatse tekst en uitleg komt geven neemt alle tijd om geen "ruis" meer te ontvangen op de lijn. De lijntjes naar Frema zijn dan ook kort en u kunt ze altijd benaderen voor welke vraag dan ook, wij bevelen dit bedrijf en Fredrik Aukes dan ook van harte aan.

Nedon
Harry Noordberger, Peize

Betrokken - Muldersmotoren heeft door Frema Telecom een compleet VoIP telefoon netwerk en een separaat internet netwerk laten aanleggen en wij zijn daar zeer tevreden over. samenwerking in het bedenken van maatwerk nazorg service en de betrokkenheid van jullie team is indrukwekkend!

Mulders Motoren
Jan Renken, Veendam

Uw referentie hier?

Uw eigen referentie hierbij?


Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten