free bootstrap templates

Frema Systeembeheer


Systeembeheer

De afhankelijkheid van computers en bedrijfsdata is en wordt bij de meeste bedrijven steeds groter en belangrijker. Een goed beheer van de computers, laptops, servers en andere devices stellen uw medewerkers meer in staat hun werk goed te kunnen uitvoeren en blijven uitvoeren. Tevens voorkomt het storingen.

Onze ervaren systeembeheerders zorgen graag voor al uw ICT devices, eventueel gecombineerd netwerkbeheer. Onze specialisten gaan jaarlijks op diverse cursussen en beschikken dus over de nodige certificaten.

Frema PC Management / Server Management / Mobile Management

Wij hebben een support tool, deze installeren wij op uw computers, latops, server en of andere devices, via deze support tool kunnen wij vanaf onze locatie uw device monitoren en proactief onderhouden. Deze tool leveren wij in meerdere varianten, samen met u kijken we naar welke tool voor u en uw bedrijf het meeste geschikt is

Frema Antivirus

Frema managed antivirus helpt zowel bekende als opkomende malware van werkstations en servers te houden. Onze antivirusfunctie blijft niet alleen op de hoogte van de nieuwste bedreigingen met traditionele, op handtekening gebaseerde beveiliging, maar beschermt ook tegen nieuwe virussen met behulp van geavanceerde heuristische controles en gedragsscans. Met elke dag nieuwe bedreigingen kunnen bedrijven zichzelf beschermen door deze proactieve methoden te gebruiken om te zorgen voor een solide malwarebescherming.

Back up

Een back up maken van uw gegevens en of systemen is essentieel als u o.a. beschermt wil blijven tegen bijvoorbeeld:

Het "per ongeluk" weggooien of beschadigen van een bestand
Het kapotgaan van de harde schijf
Diefstal van een computer
Een grote brand, overstroming of andere calamiteit

U kunt 2 soorten back up maken, van alleen uw documenten of van uw complete systeem

Als u een back up heeft van al uw documenten bent u geen gegevens kwijt, alle documenten worden dan weer teruggeplaatst op een nieuw device. Als u een back up heeft gemaakt van uw systeem, wordt het overzetten van alle gegevens naar een ander nieuw device een fluitje van een cent. U heeft dan voor uw gevoel hetzelfde device.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten