best free html templates

Wildix


Wildix

Het concept van zakelijke communicatie is veranderd. De communicatie is nu direct, slim en gefocust op sociale netwerken. Er verschijnen nieuwe instrumenten op onze werkplek: vaste telefoons, draadloze telefoons, mobiele telefoons, chat applicaties op de pc en sociale netwerken.
Het doel van Wildix is om deze middelen van communicatie te verenigen en beschikbaar te maken op één plaats.
Toegang tot gedeelde telefoonboeken, de status informatie van gebruikers real time beschikbaar op elk gewenst device en de mogelijkheid om een chat of een video conferentie te starten met meerdere gebruikers. Dit zijn slechts enkele voordelen van Wildix.
Met Wildix is het mogelijk om dagelijkse activiteiten te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen.

Functionaliteiten

Wildix biedt een aanpasbare weergave van collega's, gegroepeerd per werkteams, en biedt real-time informatie over de aanwezigheid van de gebruikers. Eén klik is voldoende om de communicatie te starten met een collega.

Basic Features:

Bellen
Chatten
Memo's versturen
Fax en sms
Videogesprekken
Screensharing
Filetransfer
Compatibility:

Web-based, geen installatie benodigd
Mac OS X 10.8 of hoger (toegankelijk via de laatste versie van een HTML5 browser)
Microsoft Windows 7 of hoger (toegankelijk via de laatste versie van een HTML5 browser)
Linux (toegankelijk via een Chrome browser)
Apps beschikbaar voor Android
Apps beschikbaar voor iOS
Telefoonintegratie


Collaboration

Collaboration biedt een aanpasbare weergave van collega’s gegroepeerd per werkteams en biedt real-time informatie over de aanwezigheid van de gebruikers. Gebruikers kunnen communiceren via Chat, audio- en videovergaderingen en audio- en beeld-bellen direct vanaf de PC, vanaf elke locatie.

Één klik is voldoende om de communicatie te starten met een collega.


Basis kenmerken:

Geen installatie benodigd
Bellen
Chatten
Memo's versturen
Fax en sms
Videogesprekken
Screensharing
Filetransfer

Attendant Console

Attendant Console is een alles-in-één efficiënte oplossing voor call operators. Dankzij het intuïtieve ontwerp kunt u grote hoeveelheden gelijktijdige gesprekken gemakkelijk en snel beantwoorden en beheren. Rust uw operators uit met geavanceerde mogelijkheden om een high-level service te bieden. Combineer call control met aanwezigheidsmonitoring: zie beschikbaarheidsstatus van al uw collega's, zelfs van collega’s op externe locaties en onderweg. Beschikbaar in zeven talen en ondersteunt ondersteunende apparatuur voor gebruikers met een visuele handicap.

CDR-View

Interne en externe gespreksverkeer rapportage en analyse. Informatie over het nummer, gespreksduur, soort en kosten van inbound en outbound verkeer in tabellen en grafieken.
CDR-View helpt het management met het analyseren van een bepaald deel of de totale gespreksactiviteiten van het bedrijf, of om de toekomstige bedrijfsstrategie te bepalen. Een eenvoudige manier om extra waarde aan uw investering toe te voegen.

Kite

Kite biedt de mogelijkheid om op een snelle en makkelijke manier direct contact op te nemen met een bedrijf via chat, bellen, video-oproep, desktop sharing, file sharing en videoconferentie. Kite vereist geen installatie en laat een website bezoeker in aanraking komen met het bedrijf door simpelweg te klikken op een link.Het is zeer eenvoudig om Kite te integreren in een website of een webpagina. Ook de Kite aan uw e-mail handtekening toevoegen is erg gemakkelijk. Kite is een krachtig marketinginstrument want het biedt een directe, eenvoudig en gratis manier voor de klant om contact opnemen met de onderneming. Daarnaast is het volledig geïntegreerd in Wildix.

Videoconferenties

Een videoconferentie systeem ontwikkelen is één ding. Een videoconferentie systeem bouwen dat open is voor iedereen, onmiddellijk en eenvoudig te gebruiken is iets heel anders. Zero Distance, het audio- en videoconferentie systeem voor gebruik door interne en externe gebruikers in één simpele klik, biedt u precies de functies en eenvoud waar u naar zoekt. Zero Distance vereist geen aparte installatie. De beste videoconferentie ervaring die u zult ervaren.

Geen installatie benodigd
Chatten, geluid en video-conferentie
HD video
Toegang voor externe gebruikers (ook via sociale netwerken)
Het delen van documenten en toepassingen
Luidspreker autodetectie
Mute-modus
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten