website creation software


Over ons

Sinds 2008 is Frema de partner voor telefonie. Door de jaren heen is telefonie steeds dichter bij ICT gekomen en zodoende hebben wij sinds 2012 de beslissing genomen deze tak ook aan onze specialiteit toe te voegen.
Zoals de slogan al zegt leveren wij maatwerk in alle vormen van Telecom en ICT, we zijn zoals men zegt; een “one stop shop”. Wij kunnen uw complete telecom en ICT infrastructuur overnemen en beheren. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u snel en deskundig te woord staan en helpen.
Wij zijn een snel en steeds groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in alle vormen van telefonie en ICT, of het nu om uw telecom infrastructuur, netwerk en/ of uw systeem beheer gaat, Frema is hiervoor uw betrouwbare partner. Zoals u op de pagina “referenties” al kunt lezen, zijn al veel bedrijven u voorgegaan en ons als partner gekozen voor deze diensten.
Wij vinden het belangrijk om voor al deze diensten op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden, daarom gaan onze ICT medewerkers meerdere malen per jaar op diverse cursussen. Onze mening is dat stilstaan in ons vak achteruitgang is. De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan immers zeer snel.
Frema voor o.a.:
VoIP telefonie
Mobiele telefonie
Vast/ Mobiel integratie (VaMo)
Wildix
CTI
0800 en 0900 servicenummers
Internet
Glasvezel
Netwerkbeheer
Systeembeheer
ICT diensten
IP Camera’s
Smart-Home en Domotica
Winkel
Reparatie en onderhoud
Toners en cartridges

Krachtpunten van Frema

Maatwerk afgestemd op uw wensen

Wij kijken samen met u naar uw situatie en stemmen daar samen ons product op af, zodat u het juiste product heeft en niet te veel hier voor hoeft te betalen.Wij zitten in de buurt

Omdat wij regionaal bij u in de buurt zitten kunnen wij, als er een probleem bij u voorkomt, hier adequaat op reageren en kunnen wij ook snel bij u op locatie zijn


Totaalpakket

Wij kunnen u het hele telefoon en ICT pakket aanbieden, zodat u alles onder 1 dak heeft en hierdoor ook bij problemen en/of vragen maar naar 1 persoon hoeft te gaan.


Kwaliteitsproducten

Wij gaan alleen voor kwaliteitsproducten, zodat u het beste van het beste heeft. Wij kijken naar wat het beste bij u past en zorgen er dan voor dat u niet onnodig kosten maakt. Persoonlijk

Wij houden van een persoonlijke aanpak en persoonlijk contact, daarom heeft u uw eigen contact persoon en komen we bij u op locatie om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Dan kunnen wij u beter van dienst zijn. 


Service

Wij bieden goede en hoge service, dit vinden wij zeer belangrijk. Wij weten als geen ander dat goede service vooraan moet staan voor elk bedrijf, dit bewijzen wij ook door onze afspraken altijd na te komen en klaar te staan voor u als er iets is.

Frema winkel

U kunt bij ons terecht voor al uw reparaties en periodiek onderhoud van pc, laptop, mobiele telefoons, tablets, vaste telefoons, printers en overige ICT gerelateerde apparaten. Ook bij acute storingen staan wij paraat.


Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten