how to develop your own website

Frema Smart Home


Smart Home

Het Smart Home advies is een compleet persoonlijk plan en altijd maatwerk. In het plan verwerken we alle wensen en eisen tot een concreet advies. We beschrijven de verschillende mogelijkheden voor uw huis of bedrijf. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verlichting, beveiliging, multimedia en wifi in huis of uw bedrijf.

De basis van het plan is het Smart maken van uw huis of bedrijf. We beschrijven welke voorbereidingen of aanpassingen we moeten doen om uw huis of bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Om het huis of bedrijf echt Smart te maken werken we in het plan een gedetailleerd overzicht uit van alle ruimtes. Zo weet u wat er in elke ruimte van het huis of bedrijf moet gebeuren om het helemaal Smart te maken.

Ons uitgangspunt is simpel: we bereiden uw huis of bedrijf zo universeel en toekomstbestendig mogelijk voor. Zo kunt u later eenvoudig uitbreiden als er nieuwe mogelijkheden beschikbaar zijn. U heeft daardoor veel vrijheid. Wilt u bijvoorbeeld starten met alleen de begane grond of één ruimte dan is dat mogelijk. Er kan later eenvoudig uitgebreid worden naar de eerste verdieping of meerdere ruimtes. Of wilt u nu nog geen camera’s plaatsen, dat is geen probleem. Wij maken daar in de toekomst een nieuw plan voor om deze aan het huidige systeem toe te voegen.

Aan welke dingen moet u denken die uw huis of bedrijf “smart” maakt:

Camera's
Alarm
Verlichting
Verwarming
Gordijnen / Zonwering
Rolluiken
En nog veel meer!
Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

NIEUWSBRIEF

Krijg maandelijkse updates van alle nieuwtjes en weetjes omtrent Telecom & ICT

© Copyright 2018 FMdesign - Alle Rechten Voorbehouden
0597 - 82 00 00
Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten